top of page

Expeditie Highfive Sports

Expeditie Highfive Sports
Expeditie Highfive Sports het ideale bedrijfsuitje op het veld, bos of op het strand! Dit unieke bedrijfsuitje staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel plezier! 

Bijna iedereen kent het spannende spelprogramma Expeditie Robinson wel van TV. Maak dit spannende en spectaculaire teambuildings programma nu zelf mee bij Highfive Sports. Teambuilding opdrachten, groepsuitdaging, spanning, sensatie en veel mooie momenten tijdens uw bedrijfsuitje Expeditie Highfive Sports. 

Wat kunt u verwachten? 
De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Ga de competitie aan met uw collega’s op de verschillende expeditie onderdelen en zorg ervoor dat je zowel individueel maar vooral ook als team goed presteert. Er volgt namelijk een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een positieve stem uit voor één van de andere teamleden, deze stemmen leveren punten op die later van belang zijn om in de finale de ultieme Robinson te worden! 

Competitie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

*Locatie: In overleg

Hoera
Expeditie Highfive Sports 

2,5 uur durende activiteit

Groepsfoto

Prijsuitreiking met leuke prijzen

Pauze drinken + gezonde snack 

Exclusief 3 uur zaalhuur indien van toepassing**

v.a. 20,00 p.p.
Neem contact op voor de mogelijkheden via highfivesports@hotmail.com
bottom of page